Autoři se v knize věnují mikroorganismům, které jsou kolem nás i v nás. Jsou to bakterie a viry. V knize Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni jsou podrobněji popsány rostliny, bylinky a jiné prostředky, které se využívají tak, aby nám přinášely užitek.
A v tomto případě šlo autorům o to, abychom si poradili s tím, co pomůže v boji s viry a bakteriemi.
V knize jsou popsány vhodné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami.
Cílem všeho snažení je, abychom si dostupnými přírodními prostředky a postupy ozdravěli naši imunitu, posílili naši obranyschopnost právě proti zákeřným virům a bakteriím, které jsou na našem světě mnohem déle než lidstvo, a taky mnohem déle se trénují v přežití..
Pokud nás kniha zaujme a inspiruje, tak budou autoři spokojeni...
Počet stran: 224
Rozměry: 145x205