Kittlova mast a čertovská síra

Co je hlavní účinnou složkou Kittlovy masti? Síra. 

Síra(S) a kafr tvoří hlavní účinnou složku známé Kittlovy masti. V původní receptuře se vyskytuje jedovatý suřík, proto byla receptura naKittlova mast na ekzém, klouby, plísně Kittlovu mast bylinářem Zentrichem upravena. Síra patří do skupiny hlavních prvků, pro lidský organismus nezbytných. Charakter má kyselinotvorný, to znamená, že v těle tvoří kyselinu.

Nedostatek síry je stejně špatný jako její přebytek. Podle čínské medicíny je potřeba dosáhnout rovnováhy. Vzhledem k tomu, že v naší stravě, hlavním zdroji síry, se potraviny s jejím vysokým obsahem často nevyskytují, tak nám spíše hrozí nedostatek. Pokud ovšem nepoužíváme nadměrně trvalou ondulaci, vlasová tužidla a některé kondicionéry, které by se mohly stát až zdrojem toxinů v těle.

Zdroje síry v potravinách

kapusta, cibule, růžičková kapusta, květák, česnek, maliny, chaluhy, brokolice, hlávkový salát, pšeničné klíčky aj.

Co je to síra?

  • Je to nekovový prvek žluté barvy, hojně v přírodě zastoupený, dodává Kittlově masti specifickou barvu
  • Je obsažena v řadě molekul nezbytných pro fungování živých organismů
  • Je známá již od dávnověku, staří Číňané jí například používali do střelného prachu, používá se také v chemickém průmyslu na výrobu Malina jako zdroj síryzápalek
  • Síra chrání buňky před toxickými účinky těžkých kovů
  • Síra se k síření sklepů a sudů na víno nebo pivo používá dodnes

 

Účinky síry na náš organismus

Síra tvoří důležitou složku fungicidů, to jsou prostředky, které působí proti růstu hub a plísní. Pro tyto účinky je Kittlova mast vhodná na potíže s plísní např. na nohou nebo nehtech.

Síra užívaná vnitřně dezinfikuje krev, podporuje nezbytné oxidační reakce, stimuluje vylučování žluče, pomáhá organismu vzdorovat bakteriím a chrání buněčnou protoplasmu, chrání před toxiny, negativními vlivy záření a znečištění, čímž zpomaluje proces stárnutí.

Podílí se na syntéze kolagenu, nejdůležitější bílkoviny pro zdravou kůži.

Síra je nezbytně potřeba pro vlasy, nehty, inzulin, chrupavky a krev, napomáhá trávení a vylučování, je oxidačním činitelem hemoglobinu.

Síra se z Kittlovy masti dostane v přiměřeném množství přes pokožku do organismu. Má tak potom možnost se podílet na vytváření kolagenu v kloubech.

Síra udělala z česneku krále rostlin.

Co způsobuje nedostatek síry

poruchy růstu, ekzémy, dermatitidy, lámavost vlasů a nehtů nebo jejich špatný růst.

Upozornění:

Síra v Kittlově masti při styku s pokožkou může zcela výjimečně způsobit černání kovů, zlata nebo stříbra. Zčernat můžou např. náušnice, i když nepřijdou do přímého styku s Kittlovou mastí. Tento pro někoho nepříjemný efekt nám naopak potvrdil naše tvrzení, že síra přes pokožku projde celým organismem a přestože si člověk maže např. koleno, tak se síra obsažená v Kittlově masti dostane všude, do všech kloubů a tkání.

Takže to je vlastně pozitivní jev, účinky si ještě jednou přečtěte výše...Kdo nemá rád kapustu, brokolici nebo květák, nechť se vesele maže Kittlovou mastí, efekt se jistojistě jednou dostaví.

S pomocí informací z knihy Zázračná detoxikace, Robert S.Morse, Eminent,2006