Kouzla s jílem léčitele Jana Mikoláška

Jan MIKOLÁŠEK a kouzla s jílem

Jan Mikolášek se narodil v roce 1889 7.4. ve čtvrt na dvě v noci. Vyučil se zahradníkem a poté, co se vrátil ze zkušené ze světa, tak si pořídil obchod s květinami. Léčil chudé i bohaté, od pacientů si nebral peníze. Za války musel pomáhat i nemocným příslušníkům gestapa.

Léčitel Mikolášek zachránil nohu prezidentu Zápotockému, který nad ním držel ochrannou ruku. Byl tak věhlasný, že léčil 

Francouzský zelený jíl

hlavy států, lékaře, vědce, diplomaty, prostě ty, kteří se o jeho umění dozvěděli a jeho pomoc si vyžádali.

To se ale všem nelíbilo, byl nepohodlný režimu, proto strávil několik let ve vězení. Jeho léčitelské schopnosti udivovaly širokou veřejnost od prostých lidí, kterým pomohl, až po vědecké a lékařské špičky, které nemohly pochopit, jak to dělá, jakým způsobem léčí.

Jan Mikolášek měl dar rychlé diagnostiky a telepatického vidění. K diagnóze používal moč pacienta, vlasy, podle jeho slov by mu byl stačil i jenom knoflík. Za svůj život pomohl alespoň pěti a půl miliónu Jílový obkladlidí.

 

Podle jeho vlastních slov, kdyby alespoň jednomu člověku ze sta prodloužil život o 1 rok, tak zachránil pro naši planetu 40 000 let života. A to je úctyhodný čin.

Vzhledem k tomu, že používal hlínu, ke které máme taky blízko, tak nás zaujal jeho recept.

Kaše z cihlářské hlíny:

Červenou hlínu přesejeme, polijeme vodou podle předpisu buď octovou, octem nebo odvarem z předepsaných bylin, pak dobře proděláme, jemně propasírujeme a ne hustou, ale řidší přikládáme dle předpisu.

V roce 1939 J.Mikolášek vyléčil hlínou  na smrt nemocného pacienta, který už obdržel poslední pomazání a vypadal, že už se dívá z jiného světa.

 

Povoleno léčit mu bylo až tehdy, kdy už nehrozilo, že by mohl léčitel ublížit, pacient byl ve stavu pár chvil před smrtí. . Léčba probíhala tak, že pan Mikolášek smíchal hlínu, ocet a žitnou mouku, a touto hmotou obložil od hlavy až k patě umírajícího. Ten nic nevěděl, nehýbal se, byl v bezvědomí, byl v agónii. Za čtvrt hodiny si pacient olízl rty, za 40 minut se prostěradlo jakoby začalo u hlavy zapařovat..

Z hocha sálalo horko. Po 50 ti minutách pan Mikolášek hocha z prostěradla s hlínou vybalil a prohlédl. Na zádech kolem páteře se mu vyvalily dvě boule velké jak Francouzský zelený_jíl_a_tobolkyhusí vejce. Mikolášek vzal sterilizovanou pinzetu a boule propíchl. Vyvalil se strašlivý zápach spolu s krví a hnisem. Nemocný začal pomrkávat, pohybovat čileji očima. Za půldruhé hodiny hleděl udiveně kolem sebe. Hlína uschla a spadla z něho v suchých krabatých pásech.

Potom byl chlapec zabalený do dalšího prostěradla namočeného do slané vody smíchané s octem a přikrytý peřinou. Vnitřně začali chlapci podávat víno s naloženou rozmarýnou, každé dvě hodiny jednu lžíci, každou hodinu piškot namočený v rozmarýnovém víně. Chlapec dostal chuť k jídlu a začal se uzdravovat. Na doléčení dostal bylinné čaje, dietu a zábaly hlavy z fialek s citrónem. Za 14 dní chodil po bytě.

 

Pokud máte zájem vyzkoušet kouzla s jílem, tedy hlínou jílovité konzistence, můžete si mechanicky pročistit střeva a celý trávicí trakt Francouzským zeleným jílem. Ten se používá vnitřně ve formě nápoje z jílu. Čistí mechanicky.

 

V Tibetu a na Sibiři i v dalších oblastech východu léčí nemocné obklady z jílu, stejně jako léčitel Mikolášek. Jílovitá hlína se smíchá s vodou nebo bylinkami a přikládá na problémová, zánětlivá a bolestivá místa. 

Vzpomínky přírodního léčitele, Kruh,