Zbavte se stresu – v koupelně

Současná doba by se jedním slovem dala označit jako hektická. Času na odpočinek a relaxaci mnoho nezbývá a zběsilé pracovní tempo se tak neblaze začíná podepisovat na našem organismu. Zastavte se konečně alespoň na chvíli a dopřejte si zaslouženou pohodu. Načerpat novou sílu a energii můžete třeba ve vaší koupelně.

 

Očista těla i duše

Ideálním relaxačním prostředkem, který je jako stvořený nejen pro očistu těla, ale i duše, je vana. Dnes už se tohoto komfortu nemusíte zříkat ani v koupelně, která se nepyšní zrovna kolosálními rozměry. Výrobci koupelnového vybavení totiž vychází vstříc, a tak si můžete vybírat vany rohové, asymetrické či volně stojící, které v místnosti ušetří cenné místo, ale zároveň neuberou nic z vašeho komfortu, protože nabízí překvapivě velký vnitřní prostor. Vedle nešlápnete ani s vanami Ravak, které perfektně zapadnou do každé koupelny, a ze kterých se vám nebude chtít odcházet. Pokud je navíc doplníte o vanovou zástěnu, pak si můžete užívat nejen relaxační lázeň, ale i výhod sprchování bez toho, abyste zamokřili celý prostor kolem.

 

Nechte se inspirovat

Chcete-li si vychutnat maximální komfort, pak se nechte inspirovat aktuálními bytovými trendy. Designéři totiž přišli s šikovným a pro nás stále ještě tak trochu netradičním řešením – vanu umístili do ložnice. Ačkoli se toto propojení může zdát trochu zvláštní, vězte, že to samé si lidé dříve mysleli i o spojení kuchyně a obývacího pokoje. A vida, jak se osvědčilo, dnes se s ním setkáváme prakticky v každé domácnosti. Je to praktické a navíc i opodstatněné, tyto dvě místnosti na sebe totiž logicky navazují. A to samé lze říci i o koupelně a ložnici. Navíc toto řešení skýtá také možnosti pro krásné chvíle ve dvou – váš intimní život tak dostane nový rozměr.

 

Dopřejte si královskou lázeňMořská sůl s růží

Pokud si přejete povýšit obyčejnou koupel v královskou záležitost, pak si vytvořte tu správnou atmosféru. Na koupelnové skříňky postavte zapálené vonné svíčky a do vody nasypte koupelovou sůl s bylinkami, která pomůže uvolnit stres a nahromaděné napětí a vykouzlí vám tak dobrou náladu.

 

Vsaďte na přírodní kosmetické výrobky, které jsou účinné a krásně voňavé a připravte si lázeň, díky níž budete vypadat skvěle a cítit se naprosto božsky!

Do teplé vody přisypte mořskou sůl. Můžete použít sůl z Mrtvého moře nebo mořskou sůl s vůní růže či uklidňující levandule.